Dakine


Deze modellen en kleuren hebben wij allemaal binnen, onder voorbehoud van tussentijdse verkoop.


91070

DAKINE CAMPUS L RUGZAK 33L

De campus 33L is de ultieme 'back-to-school' rugzak. Deze ruime rugzak heeft 4 aparte compartimenten. In het hoofdcompartiment is er plaats voorzien voor een laptop. Bovenaan is er een met fleece gevoerd vakje voorzien voor bv. een zonnebril. Zeer handig is het voorste geïsoleerde koelvak, ideaal voor je lunchbox of snacks. De zijkanten zijn ook voorzien van vakjes, waar je nog gerief in kwijt kan.


325683

DAKINE RUGZAK 365 PACK DLX 27L

Dit nieuwe model is voorzien van een gevoerd vak voor je laptop en een fleece vak voor je ipad. Bovenaan is er een met fleece gevoerd vakje voorzien voor bv. een zonnebril. Aan de zijkant is er een netje waar je onder andere je waterfles in kwijt kunt.


331747

DAKINE RUGZAK ESSENTIALS PACK 22L

De Dakine essentials pack 22L is de perfecte rugzak voor een daguitstap. Er is één groot compartiment waar je het meeste van je gerief in kwijt kunt, ook voorzien van een laptop sleeve. Vooraan heb je nog een compartiment waar je wat kleinere spullen zoals bijv. je balpennen in kwijt kunt.


334804

DAKINE RUGZAK GROM 13L

Deze kleine rugzak heeft één groot compartiment waar je het meeste van je gerief in kwijt kunt, aangevuld met twee netjes aan de zijkant voor bijvoorbeeld een waterfles. De elastieken vooraan zijn zeer handig om even je jas tussen te spannen, of dergelijk.


334806

DAKINE RUGZAK ESSENTIALS PACK MINI 7L


336202

DAKINE ZWEMZAK CINCH PACK 16L


98316

DAKINE SCHOUDERTAS CLASSIC TOTE 18L


331586

DAKINE CLASSIC HIP PACK

De Classic Hip-rugzak heeft een vertrouwde uitstraling en eenvoudige functionaliteit. Deze gemakkelijk toegankelijke rugzak bevat al je spullen in twee compartimenten met rits, omdat er geen alternatief is voor een betrouwbare Hip-rugzak.


331586

DAKINE HIP PACK

De Hip Pack heuptas houdt je handen vrij. Op reis of tijdens het sporten, in de praktische fanny pack hebben portemonnee en mobiele telefoon de ruimte en zijn altijd binnen handbereik. Hij heeft twee aparte binnenvakken met ritssluiting. Voor een comfortabel gevoel heeft de Hip Pack ook een individueel verstelbare tailleband.