Dakine


Deze modellen en kleuren hebben wij allemaal binnen, onder voorbehoud van tussentijdse verkoop.


91070

DAKINE CAMPUS L RUGZAK 33L

De campus 33L is de ultieme 'back-to-school' rugzak. Deze ruime rugzak heeft 4 aparte compartimenten. In het hoofdcompartiment is er plaats voorzien voor een laptop. Bovenaan is er een met fleece gevoerd vakje voorzien voor bv. een zonnebril. Zeer handig is het voorste geïsoleerde koelvak, ideaal voor je lunchbox of snacks. De zijkanten zijn ook voorzien van vakjes, waar je nog gerief in kwijt kan.


325683

DAKINE RUGZAK 365 PACK DLX 27L

Dit nieuwe model is voorzien van een gevoerd vak voor je laptop en een fleece vak voor je ipad. Bovenaan is er een met fleece gevoerd vakje voorzien voor bv. een zonnebril. Aan de zijkant is er een netje waar je onder andere je waterfles in kwijt kunt.


331747

DAKINE RUGZAK ESSENTIALS PACK 22L

De Dakine essentials pack 22L is de perfecte rugzak voor een daguitstap. Er is één groot compartiment waar je het meeste van je gerief in kwijt kunt, ook voorzien van een laptop sleeve. Vooraan heb je nog een compartiment waar je wat kleinere spullen zoals bijv. je balpennen in kwijt kunt.


334804

DAKINE RUGZAK GROM 13L

Deze kleine rugzak heeft één groot compartiment waar je het meeste van je gerief in kwijt kunt, aangevuld met twee netjes aan de zijkant voor bijvoorbeeld een waterfles. De elastieken vooraan zijn zeer handig om even je jas tussen te spannen, of dergelijk.


336202

DAKINE ZWEMZAK CINCH PACK 16L

Draag het Dakine Cinch Pack als rugzak of gebruik de tas als zwem- of turnzakje! Het Cinch Pack heeft een platte boden en sluit met een trekkoord.


98316

DAKINE SCHOUDERTAS CLASSIC TOTE 18L

De Dakine Classic Tote met 18L volume is een ruime shopper tas met groot hoofdvak en een uitneembaar, klein tasje. Het eenvoudige ontwerp en de vele binnen- en buitenvakken maken de tas tot de ideale schoudertas. De Shopper Bag is ideaal om alles comfortabel in op te bergen en veilig af te sluiten met een rits.


302942

 

DAKINE RUGZAK 365 PACK 30L

De strakke en eenvoudige 365 rugzak heeft alles wat je nodig hebt en niets wat je niet nodig hebt. Het ruime hoofdcompartiment is voorzien van een niet-gewatteerde laptophoes en het voorvak met ritssluiting biedt plaats voor al je kleinere spullen. De 365 is ideaal voor dagelijks gebruik dankzij de gevoerde schouderbanden en het duurzame bodempaneel.


331651

DAKINE RUGZAK CAMPUS M 25L

De Campus M 25L Rugzak van Dakine is een stijlvolle en zeer sterke rugzak. De tas zit erg comfortabel op de rug dankzij verstelbare schouderbanden en een gevoerd rugpaneel. De rugzak beschikt over een ruim hoofdcompartiment met een 15'' laptopvak en ruimte voor A4 formaat documenten. Eten en drinken kan gekoeld bewaard worden dankzij het geïsoleerde ritsvak op de voorzijde. Een ritsvak aan de bovenzijde beschermt kwetsbare eigendommen, zoals een zonnebril, tegen krassen.


331655

DAKINE RUGZAK ESSENTIALS PACK 26L

Een plek voor alles en nog wat. De Essentials rugzak heeft alles voor je voor school, reizen, weekendjes weg,.. De 26L rugzak heeft voldoende ruimte voor de hoofdzaken en dan nog wat extra's. Er is een speciale laptopzone en een uitneembare geïsoleerde koeltas om je lunch vers te houden, waar je ook bent.