Eastpak


Deze modellen en kleuren hebben wij allemaal binnen, onder voorbehoud van tussentijdse verkoop.


312675

€ 44,95

RUGZAK EASTPAK PADDED.PAK'R 24L

Het Eastpak-icoon, wereldwijd bekend. Groot hoofdvak met ritssluiting om je eigendommen veilig te bewaren. Handig voorvak met rits om kleinere spullen op te bergen. Gevoerde achterkant en bandjes zorgen voor optimaal draagcomfort.

 


NIEUW!

336391

€ 44,95

RUGZAK EASTPAK ZIPPL'R PLUS 24L

Een vernieuwe versie van de zippl'r. Groot hoofdvak met ritssluiting om je eigendommen veilig te bewaren met daarin een vak voorzien voor je laptop of tablet van max. 13 inch. Handig voorvak met rits om kleinere spullen op te bergen + nog een extra compartiment met rits. Gevoerde achterkant en bandjes zorgen voor optimaal draagcomfort. Het verschil met de oude versie is een toegevoegde flessenhouder aan de zijkant.

 


312675

€ 44,95

RUGZAK EASTPAK ZIPPL'R 24L

Een variatie op het Eastpak-icoon, de padded pak'r. Groot hoofdvak met ritssluiting om je eigendommen veilig te bewaren met daarin een vak voorzien voor je laptop of tablet van max. 13 inch. Handig voorvak met rits om kleinere spullen op te bergen + nog een extra compartiment met rits. Gevoerde achterkant en bandjes zorgen voor optimaal draagcomfort.

 322369

€ 32,95

EASTPAK RUGZAK PADDED SLEEK'R 19L

Een groot hoofdcompartiment met ritssluiting en daarin een 13 inch laptophoes. Een klein voorvak voor de kleinere spullen.

 


320419

€ 59,95

EASTPAK RUGZAK BACK TO WORK 27L

Groot hoofdvak met ritssluiting om je eigendommen veilig te bewaren. Een aparte, veilige laptopsleeve met ritssluiting voor laptops t/m 41 x 25 cm. Handig voorvak met rits om kleinere spullen op te bergen. Gevoerde achterkant en schouderbanden zorgen voor optimaal draagcomfort.


302500

€ 74,95

RUGZAK EASTPAK 33L PROVIDER

Twee grote hoofdvakken met ritssluitingen. Handige compressieriemen die je kan aanpassen naargelang het volume dat je mee wilt nemen. Gewatteerde banden en een doorgestikt achterpaneel zorgen voor optimaal draagcomfort, zelfs als het zwaar is. Een sterk, rubberen handvat bovenaan maakt de tas makkelijk te manoeuvreren als hij niet op je rug zit. Bewaar je tech veilig in een gewatteerde laptopsleeve die groot genoeg is voor een laptop van 38 x 29 cm.


331168

€ 74,95

EASTPAK RUGZAK WALF 34L

Een rugzak met een groot voorvak en een fleshouder aan de zijkant. Er is ook een sleeve voorzien voor een laptop van 15 inch.
Gemakkelijk te dragen dankzij de dubbele banden, een verstevigde handgreep en een verstevigde bodem. Met de verstelbare riempjes aan de zijkant kan je de rugzak gemakkelijk compacter of groter maken naargelang hoeveel plaats je nodig hebt.


53925

€ 69,95

EASTPAK RUGZAK PINNACLE 38L

Twee grote hoofdvakken met ritssluitingen. Gewatteerde banden en een doorgestikt achterpaneel zorgen voor optimaal draagcomfort, zelfs als het zwaar is. Voorvak met rits, voorzien van een organizer waardoor je makkelijk kleinere spullen vindt. Een mesh voorvak met rits geeft nog meer flexibiliteit en opbergruimte. Sleutelklem garandeert dat je altijd weet waar je sleutels zijn.


52842

€ 79,-

EASTPAK RUGZAK ULTIMATE 42L

Twee ruime vakken met ritssluitingen. Verstelbare, gevoerde schouderriemen en een gevoerde rug zorgen voor optimaal draagcomfort. Borstriem voor comfort, ook als je veel te sjouwen hebt. Bescherm je tech in een gewatteerde sleeve die gemaakt is voor laptops van 39 x 3 cm, met zijrits voor snelle toegang. Ook je tablet kan je erin kwijt. Sleutelklem, zodat je weet waar je sleutels zijn en meerdere ritsvakken voor kleinere spullen. Een sterk, rubberen handvat bovenaan maakt de tas makkelijk te manoeuvreren als hij niet op je rug zit. Lederen versteviging onderaan.