Eastpak


Deze modellen en kleuren hebben wij allemaal binnen, onder voorbehoud van tussentijdse verkoop.


312675

RUGZAK EASTPAK PADDED.PAK'R 24L

Het Eastpak-icoon, wereldwijd bekend. Groot hoofdvak met ritssluiting om je eigendommen veilig te bewaren. Handig voorvak met rits om kleinere spullen op te bergen. Gevoerde achterkant en bandjes zorgen voor optimaal draagcomfort.

 


336391

RUGZAK EASTPAK ZIPPL'R PLUS 24L

Een vernieuwe versie van de zippl'r. Groot hoofdvak met ritssluiting om je eigendommen veilig te bewaren met daarin een vak voorzien voor je laptop of tablet van max. 13 inch. Handig voorvak met rits om kleinere spullen op te bergen + nog een extra compartiment met rits. Gevoerde achterkant en bandjes zorgen voor optimaal draagcomfort. Het verschil met de oude versie is een toegevoegde flessenhouder aan de zijkant.

 


342585

RUGZAK EASTPAK OFFICE ZIPPL'R 27L

Een variant op de zippl'r plus met 3L meer ruimte! Deze rugzak heeft een groot hoofdvak met ritssluiting om je eigendommen veilig te bewaren met daarin een vak voorzien voor je laptop of tablet van max. 13 inch. Handig voorvak met rits om kleinere spullen op te bergen + nog een extra compartiment met rits. Gevoerde achterkant en bandjes zorgen voor optimaal draagcomfort. Ook dit model heeft de flessenhouder aan de zijkant.

 


302500

RUGZAK EASTPAK 33L PROVIDER

Twee grote hoofdvakken met ritssluitingen. Handige compressieriemen die je kan aanpassen naargelang het volume dat je mee wilt nemen. Gewatteerde banden en een doorgestikt achterpaneel zorgen voor optimaal draagcomfort, zelfs als het zwaar is. Een sterk, rubberen handvat bovenaan maakt de tas makkelijk te manoeuvreren als hij niet op je rug zit. Bewaar je tech veilig in een gewatteerde laptopsleeve die groot genoeg is voor een laptop van 38 x 29 cm.


52842

EASTPAK RUGZAK ULTIMATE 42L

Twee ruime vakken met ritssluitingen. Verstelbare, gevoerde schouderriemen en een gevoerde rug zorgen voor optimaal draagcomfort. Borstriem voor comfort, ook als je veel te sjouwen hebt. Bescherm je tech in een gewatteerde sleeve die gemaakt is voor laptops van 39 x 3 cm, met zijrits voor snelle toegang. Ook je tablet kan je erin kwijt. Sleutelklem, zodat je weet waar je sleutels zijn en meerdere ritsvakken voor kleinere spullen. Een sterk, rubberen handvat bovenaan maakt de tas makkelijk te manoeuvreren als hij niet op je rug zit. Lederen versteviging onderaan.

 


341348

EASTPAK FIETSTAS/RUGZAK MACLO BIKE TARP

Nieuw! De Eastpak bovenladerrugzak krijgt een update geïnspireerd op het buitenleven. Vul het hoofdvak, het geïntegreerde laptopvak en de flessenhouder en gebruik de haken om de tas aan je fiets te bevestigen.


342913

 

EASTPAK RUGZAK PADDED BIKE

Ga op pad met onze iconische Eastpak-rugzak die kan worden gedragen met de schouderbanden of met de haken kan worden bevestigd aan je fiets. Val op met de reflecterende streep en berg je benodigdheden op in het voorvak.


342586

 

EASTPAK RUGZAK PINZIP

De Eastpak Pinzip is een rugzak voor elke dag met extra ruimte en een ingebouwd laptopvak om je laptop veilig in op te bergen. Berg je werk- of studiebenodigdheden op in de dubbele vakken en je drankje in de flessenhouder.


330781

EASTPAK CORY RUGZAKHOES

Met de Cory regenhoes rain cover wordt je rugzak niet meer nat. Deze regenhoes past perfect over je Eastpak rugzak, one size fits all: ook geschikt voor grotere rugzakken. De rain cover gaat gemakkelijk over een tas heen en beschermt de tas tegen een flinke regenbui.

 


338913

EASTPAK REISTAS TRANZPACK

Tranzpack reistas is een grote tas die ideaal te gebruiken is als handbagage voor in het vliegtuig. De schouderbanden kunnen worden opgeborgen, waardoor de tas zowel in de hand als over de schouders kan worden gedragen. Daarnaast biedt het grote interieur veel opbergruimte voor bagage. Het hoofdvak is voorzien van een ritssluiting en is onderverdeeld in twee ritscompartimenten.