Jansport


Deze modellen hebben wij allemaal binnen, onder voorbehoud van tussentijdse verkoop.


339817

RUGZAK JANSPORT COOL STUDENT

De cool student is een praktische rugzak die alle geweldige eigenschappen heeft. Het ruime interieur is verdeeld in twee compartimenten, waaronder een vak voor een 15" laptop. Dankzij de extra grote capaciteit heb je meer ruimte om benodigdheden voor school of werk mee te dragen.  


339818

RUGZAK JANSPORT BIG STUDENT 34L

De Big Student is de ideale rugzak voor studenten. De rugzak heeft veel voorvakken, die ideaal zijn voor het opbergen van kleine spullen. Het hoofdvak is speciaal ontworpen voor het opbergen van boeken en is voorzien van een 15" laptopvak. 


339820

RUGZAK JANSPORT SUPERBREAK

Met zijn klassieke silhouet is de SuperBreak ultralicht voor dagelijks gebruik. Dankzij het gewatteerde voorvak en gewatteerde schouders zorgt hij voor optimaal draagcomfort.


339954

 

RUGZAK JANSPORT UNION PACK 27L

De Union-pakket heeft een effen kleurontwerp met de Jansport embleempatch op de voorkant en is voornamelijk gemaakt van gerecycleerde materialen. Het bevat een ruim hoofdcompartiment met een ingebouwde laptophoes en twee ruime voorzakken met rits voor snelle toegang tot kleinere benodigdheden. Het heeft ook twee vakken voor waterflessen.


342703

RUGZAK JANSPORT CORTLANDT

De rugtas uit de Cortlandt serie van Jansport met mooie retro look is ruim ingedeeld en geschikt voor A4 mappen en/of documenten met voorop een extra voorvak met ritssluiting. De rugzak is comfortabel dankzij de gewatteerde rug en schouderbanden.